MKEN

Последни новости и истражувања

Immigration-work-collage-667x401

Иселувањето меѓу желбите и можностите

Во текот на месец април 2017 година, М-Проспект спроведе истражување на јавното мислење на тема: „Задоволство…

Прочитај
naslov

Перцепции и очекувања за иднината на Македонск...

М-Проспект на почетокот на годината спроведе истражување на јавното мислење во однос ...

Погледни

Клиенти со кои Соработуваме