MKEN
  • ОпштествoОпштествo
  • МедиумиМедиуми
  • ПолитикаПолитика

Пазар

Истражување на бренд

Истражување на потрошувачи

ПОВРЗАНИ ПОСТОВИ

usa-today-9018863_0

Познавања на кошаркарски лиги и тимови

Во периодот февруари/март 2016 година, М-Проспект  спроведе телефонско истражување на тема „Кошаркарски лиги и тимови”….

Погледни истражување
8737765201_f14fd000e4

Истражување за млеко и млечни производи

Истражувањето е проект за утврдување на навиките на потрошувачите за конзумирање млеко и млечни производи…

Погледни истражување

Истражување на централна локација

central-location-test-500x500

Пласирање на нов предлог дизајн на брендот на паштети околу развој на нов концепт. Истражување на централна локација, со цел да се дознаат ставовите и доживувањата на корисниците на овој производ.

Вкупно 210 испитаници од кои:

180жени Албанки на возраст помеѓу 25-45години, директни корисници на производот

30мажи Албанци на возраст помеѓу 25-45години, директни корисници на производот