MKEN
  • ОпштествoОпштествo
  • МедиумиМедиуми
  • ПолитикаПолитика

Пазар

Истражување на бренд

Истражување на потрошувачи

ПОВРЗАНИ ПОСТОВИ

central-location-test-500x500

Истражување на централна локација

Пласирање на нов предлог дизајн на брендот на паштети околу развој на нов концепт. Истражување…

Погледни истражување
usa-today-9018863_0

Познавања на кошаркарски лиги и тимови

Во периодот февруари/март 2016 година, М-Проспект  спроведе телефонско истражување на тема „Кошаркарски лиги и тимови”….

Погледни истражување

Истражување за млеко и млечни производи

8737765201_f14fd000e4

Истражувањето е проект за утврдување на навиките на потрошувачите за конзумирање млеко и млечни производи преку телефонска анкета на национален репрезентативен примерок од 500 испитаници и дополнителни 100 испитаници кои се директни корисници на производот.