MKEN
  • Општествo Општествo
  • Пазар Пазар
  • Медиуми Медиуми
  • Политика Политика

ПОВРЗАНИ ПОСТОВИ

М-Проспект во медиумите: Истражување за работн...

Осумдесет отсто од новинарите сметаат дека ситуацијата во медиумите од ден на ден се ...

Погледни истражување

Инфографик за генерација „Н“...

Инфографик објавен на Хафингтон пост за новата Веб генерација....

Погледни истражување

Uncategorized

ИСТРАЖУВАЊА

ap_marijuana_plant_121220_wmain

Соопштение за јавност – Национално истра...

Следејќи ја актуелнaта дебата во Македонија околу легализација на марихуаната за меди...

Погледни истражување
sobranie

Политичко анкетно истражување за актуелни теми...

М-Проспект во соработка со Нет прес во периодот 11Март – 15Март спроведе телефо...

Погледни истражување
Picture4

М-Проспект во медиумите: Истражување за работн...

Осумдесет отсто од новинарите сметаат дека ситуацијата во медиумите од ден на ден се ...

Погледни истражување
Picture2

ССНМ ја промовираше „Бела книга“...

Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници (ССНМ) на 21.03.2014 во ̶...

Погледни истражување
5033434103_fc6fc447c8_b

Македонската изборна кампања не содржи „култур...

“Затоа негативната кампања која испраќа доминантно емотивна порака е легитимна ...

Погледни истражување
Generation-N-FINAL

Инфографик за генерација „Н“...

Инфографик објавен на Хафингтон пост за новата Веб генерација....

Погледни истражување
istrazuvanje12

Трејд Марк Истражување

Lorem Ipsum е едноставен модел на текст кој се користел во печатарската индустрија. L...

Погледни истражување
  • ОпштествoОпштествo
  • ПазарПазар
  • МедиумиМедиуми
  • ПолитикаПолитика