MKEN

ПОСЛЕДНО ОД М-ПРОСПЕКТ

pexels-photo-9816

Доверба во работата на Владата мај-јуни 2019

28/06/2019

М-Проспект спроведе теренска анкета на повеќеслоен стратификуван примерок од 1000 испитаници постари од 18 години, национално репрезентативен според пол, возраст,…

Повеќе
Immigration-work-collage-667x401

Иселувањето меѓу желбите и можностите

27/04/2017

Во текот на месец април 2017 година, М-Проспект спроведе истражување на јавното мислење на тема: „Задоволство од местото на живеење и…

Повеќе
naslov

Перцепции и очекувања за иднината на Македонските граѓани

23/02/2017

М-Проспект на почетокот на годината спроведе истражување на јавното мислење во однос на перцепциите и очекувањата за иднината на граѓаните…

Повеќе
media-share-0-02-05-b25d09f79a386b716a56c8b4e860dded25719c4bbe7a827b5feaa4f480bc2c6e-737f310b-1732-4f66-89c2-cba83b77e8bd

Јавното мислење за проблемот со загадувањето на воздухот

09/02/2017

Во периодот од 16ти до 27ми Јануари, М-Проспект спроведе истражување за перцепциите на граѓаните за проблемот со загадувањето на воздухот…

Повеќе
slika

Јавното мислење за изборниот процес

06/12/2016

М-Проспект во периодот 20 до 30 ноември 2016 година за своите клиенти Телевизија Телма и Македонски центар за меѓународна соработка…

Повеќе
Untitled

Јавното мислење за расплетот на политичката криза

26/11/2016

М-Проспект во периодот 6ти до 20ти Ноември 2016 година спроведе истражување на јавното мислење за актуелни политички теми во земјата.…

Повеќе
8257911_l

СЕЛДИ-Перцепции за корупција

25/11/2016

Во периодот јануари/февруари 2016 година, М-Проспект за потребите на својот клиент Македонски центар за меѓународна соработка (МЦМС) спроведе СЕЛДИ истражување…

Повеќе
UNE-Social-Inclusion-FINALbanner

Корисници на социјална помош

23/11/2016

Во периодот јуни/август 2016 година, M-Проспект во соработка со Институт за демократија “SocietasCivilis” – Скопје (ИДСЦС) спроведе истражување кое имаше за…

Повеќе
SocialInclusion

Социјална инклузија

23/11/2016

M-Проспект во соработка со Институт за демократија “SocietasCivilis” – Скопје (ИДСЦС) во јуни/јули 2016 година спроведе истражување за социјална инклузија кои…

Повеќе