MKEN

ПОСЛЕДНО ОД М-ПРОСПЕКТ

download

ГЕМ-Глобално истражување за претпријатија

23/11/2016

За потребите на својот клиент Македонска развојна фондација за претпријатија-МРФП, М-Проспект спроведе Глобално истражување за претпријатија во периодот мај-јули 2016…

Повеќе
picture-of-piggy-bank-with-pennies-photo

Финансиско однесување на деца и млада популација

19/11/2016

За потребите на својот клиент Open Source од Србија, во месец април 2016 година М-Проспект спроведе истражување на тема Финансиско…

Повеќе
Flag_of_NATO

Свесноста и ставовите кон НАТО

19/11/2016

Во месец април 2016 година М-Проспект спроведе истражување за свесноста, перцепциите и ставовите на граѓаните за НАТО. Беше спроведено телефонско…

Повеќе
usa-today-9018863_0

Познавања на кошаркарски лиги и тимови

19/11/2016

Во периодот февруари/март 2016 година, М-Проспект  спроведе телефонско истражување на тема „Кошаркарски лиги и тимови". Во истражувањето беа опфатени следните…

Повеќе
200517788-001

Истражување на трговски марки 2015

18/11/2016

За потребите на својот клиент Open Source, ДОО од Србија, М-Проспект во периодот септември/октомври 2015 година спроведе PGM (Product Group…

Повеќе
ap_marijuana_plant_121220_wmain

Соопштение за јавност – Национално истражување за легализација на медицинска марихуана во Македонија

03/09/2015

Следејќи ја актуелнaта дебата во Македонија околу легализација на марихуаната за медицинска употреба, агенцијата за истражување на пазар и јавно…

Повеќе
Job-Opportunities_jpg_460x345_q85

Младински иницијативи

02/12/2014

За потребите на нашиот клиент The District Communications Group, М-Проспект спроведе деск истражување да ги лоцира кредибилните гласови во Р.Македонија во…

Повеќе
iStock_000020195203Small

Истражување за младинските организации и организациите на млади

13/10/2014

За потребите на својот клиент - Национален Младински Совет на Република Македонија, М-Проспект спроведе 6 фокус групи во 6 градови…

Повеќе
on-air

Истражување на мислењето на публиката за радио и ТВ програмите

30/05/2014

Теренско истражување, за потребите на Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги (АААМ)

Повеќе