MKEN

ПОСЛЕДНО ОД М-ПРОСПЕКТ

512px-Redbox_Office

Поволна средина за одржливи претпријатија

30/08/2013

Истражувањето претставува ресурс за организациите на работодавачите кои сакаат да го оценат опкружувањето во кое бизнисите започнуваат да работат и…

Повеќе
gem

ГЕМ – Глобално истражување за претпријатија

30/08/2013

ГЕМ е глобално истражување спроведувано во над 60 земји во светот и е најголема поединечна студија на претприемачките активности во…

Повеќе
Shopping_supermarket

ПГМ – Истражување на најдобар бренд

30/08/2013

PGM (Product Group Manager) е истражување за трговски марки (кои трговски марки луѓето ги познаваат, кои ги користат, каде ги…

Повеќе
novosti12

Галуп светска анкета 2013

30/08/2013

Галуп Балкан Монитор е најсеопфатната анкета која се спроведува на територијата на Западен Балкан. Оваа анкета овозможува континуирано следење на…

Повеќе
doverba-civ

Истражување за довербата во граѓанското општество

30/08/2013

За потребите на нашиот клиент TACSO истражувањето за довербата во граѓанското општество имаше за цел да ја истражи и анализира…

Повеќе
2251352452_d62299497f_o

Таен купувач

30/08/2013

Истражување за потребите на еден од трите водечки мобилни оператор во Македонија. Обучени анкетари во улога на тајни купувачи во…

Повеќе
https://commons.wikimedia.org/wiki/File%3ADevice_pile.jpg

Истражување на брендови 2013

30/08/2013

Истражување за потребите на еден од трите водечки мобилни оператор во Македонија, за утврдување на неговата моментална позиција на пазарот…

Повеќе
istrazuvanje12

Трејд Марк Истражување

04/07/2013

Lorem Ipsum е едноставен модел на текст кој се користел во печатарската индустрија. Lorem ipsum бил индустриски стандард кој се користел…

Повеќе