MKEN
  • Општествo Општествo
  • Пазар Пазар
  • Медиуми Медиуми
  • Политика Политика

ПОВРЗАНИ ПОСТОВИ

ССНМ ја промовираше „Бела книга“...

Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници (ССНМ) на 21.03.2014 во ̶...

Погледни истражување

Македонската изборна кампања не содржи „култур...

“Затоа негативната кампања која испраќа доминантно емотивна порака е легитимна ...

Погледни истражување

Uncategorized

ИСТРАЖУВАЊА

pexels-photo-9816

Доверба во работата на Владата мај-јуни 2019...

М-Проспект спроведе теренска анкета на повеќеслоен стратификуван примерок од 1000 исп...

Погледни истражување
ap_marijuana_plant_121220_wmain

Соопштение за јавност – Национално истра...

Следејќи ја актуелнaта дебата во Македонија околу легализација на марихуаната за меди...

Погледни истражување
sobranie

Политичко анкетно истражување за актуелни теми...

М-Проспект во соработка со Нет прес во периодот 11Март – 15Март спроведе телефо...

Погледни истражување
Picture4

М-Проспект во медиумите: Истражување за работн...

Осумдесет отсто од новинарите сметаат дека ситуацијата во медиумите од ден на ден се ...

Погледни истражување
Picture2

ССНМ ја промовираше „Бела книга“...

Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници (ССНМ) на 21.03.2014 во ̶...

Погледни истражување
5033434103_fc6fc447c8_b

Македонската изборна кампања не содржи „култур...

“Затоа негативната кампања која испраќа доминантно емотивна порака е легитимна ...

Погледни истражување
Generation-N-FINAL

Инфографик за генерација „Н“...

Инфографик објавен на Хафингтон пост за новата Веб генерација....

Погледни истражување
istrazuvanje12

Трејд Марк Истражување

Lorem Ipsum е едноставен модел на текст кој се користел во печатарската индустрија. L...

Погледни истражување
  • ОпштествoОпштествo
  • ПазарПазар
  • МедиумиМедиуми
  • ПолитикаПолитика