MKEN
  • ОпштествoОпштествo
  • ПазарПазар
  • МедиумиМедиуми
  • ПолитикаПолитика

ПОВРЗАНИ ПОСТОВИ

Shopping_supermarket

ПГМ – Истражување на најдобар бренд

PGM (Product Group Manager) е истражување за трговски марки (кои трговски марки луѓето ги познаваат,…

Погледни истражување

Таен купувач

2251352452_d62299497f_o

Истражување за потребите на еден од трите водечки мобилни оператор во Македонија. Обучени анкетари во улога на тајни купувачи во 15 продажни салони, со цел да се уверат дека вработените во продажните салони се упатени за нудење на новите услуги на сите потенцијални купувачи.

(фото)